Bota al contingut principal

En 2013 participaren 37 famílies a una iniciativa que preten afavorir la formació en la criança.

Els pares i mares d’Ontinyent ja poden inscriure’s a una nova edició dels “Espais Familiars”, un nou servei totalment gratuït posat en marxa des de l’Ajuntament per tal d’afavorir la seua formació en la criança dels xiquets i xiquetes de zero a tres anys.

Es tracta d’una experiència posada en marxa en 2013, que a la seua primera edició va comptar amb la participació de 37 famílies que van poder gaudir gratuïtament d’un temps compartit de joc i relació saludable amb els seus fills i filles les instal·lacions de diverses escoletes.

Enguany, les activitats tindran lloc al Centre Cívic de Sant Rafel i al CEIP Rafael Juan Vidal, repartits a més en grups per edats: de 0 a 1 any les sessions seran divendres de 10 a 12 hores al Centre Cívic de Sant Rafel; de 1 a 2 anys, dilluns de 17:30 a 19:30 al CEIP Rafael Juan Vidal, i de 2 a 3 anys, dimarts de 17:30 a 19:30 al CEIP Rafael Juan Vidal.

Els “espais familiars” són un servei que pretén acompanyar als pares i mares assistents en el creixement com a família mitjançant la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills. Es realitzen trobades setmanals on els protagonistes són les criatures i la seua relació amb la mare/pare, es promou un vincle saludable a través del joc i es programen xarrades i tertúlies mensuals dirigides per professionals del mon sanitari i educatiu.

Es tracta d’una experiència “en construcció”, on les persones que integren els grups valoren i exposen les seues inquietuds al voltant del funcionament de l’Espai Familiar. Els interessats en participar es poden inscriure aportant les dades personals del de la mare/pare i del seu fill/a al correu [email protected] fins al proper 10 de febrer, admetent-se per ordre d’inscripció.