Bota al contingut principal

La quarta sessió del Cicle d’Economia i Territori debatrà els efectes de la PAC en l’agricultura mediterrània.

Dins del Primer Cicle d’Economia i Territori que du a terme la Regidoria de Foment Local conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, Campus de Gandia, arriba la quarta sessió de les activitats per a la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica i l’emprenedoria de Tavernes de la Valldigna.

El dimarts 28 de gener, a les 19 hores i en la Casa de la Cultura de Tavernes, El camp valencià i Europa. Debat sobre la PAC (2014-2020) i principals efectes sobre l’agricultura mediterrània, presentat pel regidor de Foment Local, Josep Llàcer.

En esta ocasió, hi haurà una interessant participació al voltant d’una taula redona, que comptarà amb el catedràtic d’Economia de la UPV, José Maria Garcia Alvárez-Coque, el secretari de la Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià, Ramon Manpel, el secretari de l’Associació Valenciana d’Agricultors, Juan Salvador Torres, i la regidora d’Agricultura de Tavernes, M. Carmen Canet. Modera Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha destacat “el nivell dels ponents que participaran en la taula redona, que debatran sobre la política agrària comuna de la Unió Europea (PAC) dels anys 2014 al 2020 i quin efecte tindrà sobre la nostra agricultura. Recomane a tots els veïns, i especialment als agricultors, que vinguen a escoltar el debat i coneguen de primera mà les repercussions que tindran per al nostre camp les polítiques agràries”.