Bota al contingut principal

L’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, juntament amb la regidora de Benestar Social Susana Ferrandis i l’Assistenta Social, Lourdes Soldado, s’ha reunit este matí amb diversos familiars de discapacitats afectats per la nova llei de copagament anunciada per la Generalitat Valenciana fa algunes setmanes. 

En la trobada, els afectats han fet arribar al primer edil el seu malestar amb els nous pagaments impulsats pel govern valencià que hauran de fer front en el 2014 i han demanat que el consistori els ajude per tal que puguen continuar duent els seus familiars als centres ocupacionals.

Segons Alfred Remolar, “és inadmissible que la Conselleria jugue d’esta forma amb persones dependents, ja que el nou decret provocarà que molts discapacitats renuncien a les seues places en centres ocupacionals”. 

A més, el primer edil ha destacat que “des de l’Ajuntament anem a fer tot el possible per intentar que tots els usuaris de Betxí mantinguen les seues places” i per això ha anunciat que, “en breu, assignarem unes ajudes extra a totes estes persones”.

Cal destacar que són 9 els veïns de Betxí afectats per este nou decret. Per a Susana Ferrandis, “és totalment injust que siguen sempre els més dèbils els que paguen amb els retalls de l’administració autonòmica” i ha destacat que “per la nostra part continuarem recolzant totes estes persones i treballant per tal que puguen tindre la millor assistència possible”. 

A més, ha anunciat que en el ple local del pròxim dimecres 29 l’equip de govern de Compromís presentarà una moció en contra d’estes retallades.