Bota al contingut principal

L’Ajuntament i la Fundació Esport Base destinaran 190.000 euros i demanen una reunió al President de la Diputació perquè aporte altres 100.000 amb un conveni singular.

El Govern d’Ontinyent està gestionant la dotació de gespa artificial per als camps de futbol de la Puríssima, una zona esportiva municipal que utilitzen els centenars de xiquets i xiquetes pertanyents a la Fundació Esport Base Ontinyent, que també participa al projecte.

Des de la Regidoria d’Esports, gestionada per Pepe Pla, es destacava “la necessitat urgent de millorar unes instal·lacions que, malgrat els esforços que any rere any hem realitzat tant des de l’Ajuntament com des de la Fundació, requereixen d’una inversió urgent”. Els camps són de terra i, a més, pateixen un fort desnivell que dificulta la pràctica esportiva, per la qual cosa es considera imprescindible dur a terme una reforma i adequació que dote a la Fundació d’unes instal·lacions dignes.

El projecte requereix l’adequació i anivellament del terreny abans de la col·locació de la gespa, i té al seu conjunt un cost estimat d’entre 250.000 i 300.000 euros. Per fer possible esta millora, l’Ajuntament ha decidit destinar 150.000 euros de la partida que li correspon del Pla Provincial d’Obres i Serveis d’enguany a aquesta actuació, la FEBO també farà una aportació per a fer front a despeses del projecte, i ara l’Alcalde, el Regidor d’Esports i el President de la FEBO, Miguel Ángel Molina, han demanat al President de la Diputació de València, Alfonso Rus, la dotació d’altres 100.000 euros a través d’un conveni singular que permeta arribar a la quantitat necessària per fer realitat l’actuació.

Aquest no seria el primer conveni singular que se signaria entre Ontinyent i la Diputació de València, que l’any passat van signar un document d’aquest tipus que va servir per a finançar amb 150.000 euros de la partida de Presidència l’estabilització del talús adjacent a l’Escola d’Adults i la urbanització de l’espai obert de la Plaça Ovidi Montllor.

Pepe Pla posava de relleu l’important tasca que ve desenvolupant la Fundació en benefici dels xiquets i joves de 6 a 18 anys, tasca que va ser reconeguda en ser guardonada com a millor escola de futbol de la província: “formen no sols en coneixement i pràctica del futbol sinó també en valors, una formació a la qual els nostres xiquets i joves han de poder comptar amb unes instal·lacions dignes”, destacava el regidor.