Bota al contingut principal

L’Espai Claros de la sala d’exposicions Els Porxets acull la mostra L’or dels valencians, de l’Ullal Cultural d’Algemesí. “La motivació principal d’esta exposició és difondre el tractament fiscal que rebem els valencians i valencianes per part del govern central. S’ha tractat de presentar les dades oficials, publicades pel Ministeri d’Hisenda en 2008, sense cap tipus d’interpretació subjectiva i fent-los accessibles a la gent de manera molt visual, per a tractar de facilitar la comprensió dels resultats al visitant”, expliquen els organitzadors.

La inauguració de l’exposició va tindre lloc ahir, i durant esta, els seus autors, Jaume Ortiz i Àlfons Sànchez, van explicar als assistents el significat de cada un dels panells que componen la mostra, i que podrà visitar-se fins al 2 de febrer.

El regidor de Cultura, Josep Navarro; la regidora d’Educació, Raquel Tamarit; i el director de l’Escola Municipal d’Art Escultor Beltrán, Juan Antonio Llopis; van ser alguns dels assistents a la inauguració.