Bota al contingut principal

Èxit rotund de la “Festa de les Rebaixes”, que va tindre lloc diumenge passat en el Centre Polivalent d’Oliva, i que va organitzar l’Associació de Comerciants d’Oliva.

Més de quaranta comerços de tots els sectors van oferir de forma conjunta les seues rebaixes, que arribaven fins al 70% de descompte en algun dels casos.

Va ser tan gran l’expectació que es va crear, que eixe dia es concentraven a les portes del Centre Polivalent d’Oliva nombrosos clients amb ganes d’aconseguir els productes amb considerables descomptes. Al llarg del dia van passar al voltant d’unes 6.000 persones, que alhora exercien el seu dret de vot, dipositant en una urna la papereta en què es preguntava si volien rebaixes o no. Com era d’esperar va guanyar el SÍ per aclaparadora majoria.

L’Associació de Comerciants d’Oliva, va sortejar entre tots els clients que van votar, quatre targetes regal I+ de 20,00 €, altres tres targetes més de 20,00 € en compres patrocinades per Caixa Popular, i sis vals de 50,00 eurACCOs, per a comprar en qualsevol comerç associat.