Bota al contingut principal

Els alumnes de tercer i cinqué de primària dels centres públics i concertats de la ciutat estan rebent informació del Programa d’Educació Viària impartit per agents de la Policia Local de Tavernes. Una any més, els alumnes reben les xarrades informatives, repartides en 4 sessions per curs i centre.

Les sessions tenen una durada aproximada de 50 minuts, amb l’objectiu de capacitar els xiquets perquè coneguen i puguen comprendre les normes i hàbits correctes de circulació com a vianant, passatger i conductor de bicicletes, de manera que els menuts valoren socialment les conductes en l’àmbit viari alhora que relacionen els accidents de trànsit amb l’incompliment de les normes de circulació.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha manifestat “el compromís de l’Ajuntament a l’hora de potenciar qualsevol activitat que facilite informació útil als nostres xiquets. El Programa d’Educació Viària permet que els menuts complementen la seua educació familiar i escolar, i que augmente la seua seguretat i la de la resta de vianants i conductors de la localitat, però sobretot serveix per a conscienciar-los en tot el que té a veure amb el trànsit i les seues normes”.

El programa s’imparteix en els col·legis Sant Miquel, Divina Aurora, Patronat, Alfàndec, HHDC i Magraner; a més, s’explica als menuts de tercer i cinqué de primària el funcionament del 112, de manera que en qualsevol situació d’emergència sàpien què han de fer.