Anar directament a les notícies

L’Ajuntament de Betxí arregla totes les voreres per evitar accidents personals

Publicat el en Governs amb Compromís

Feia més de deu anys que no s’acometia una actuació d’este tipus, que permetrà caminar amb major seguretat pels carrers de la localitat.

L’Ajuntament de Betxí ha iniciat en els darrers dies una intervenció general d’adequació i restauració de les voreres de tot el municipi per tal de millorar el trànsit de les persones a peu i evitar accidents personals. Esta mesura integral es porta a terme després que hagen passat més de 10 anys des de l’última intervenció de semblants característiques.

Segons Alfred Remolar, alcalde de la localitat, “amb esta millora evitarem que hi haja accidents personals, especialment entre les persones més majors, i sobretot fomentarem el desplaçament a peu dels ciutadans”. Es tracta, segons Remolar, “d’una actuació necessària per millorar el dia a dia dels nostres veïns i veïnes”.

Esta mesura s’afegirà a l’adequació de l’accessibilitat de l’avinguda Sant Josep Obrer que es durà a terme en les pròximes setmanes. Així, es millorarà el trànsit cap al mercat dels dimecres i cap a la zona educativa de la localitat.