Bota al contingut principal

La regidoria de Joventut, encapçalada pel regidor de Compromís per Vila-real Xavi Ochando, ha posat en marxa un programa pilot d’oci nocturn, replet d’activitats variades i innovadores per a passar el temps lliure de les nits de divendres i dissabte. Aquesta iniciativa naix amb l’objectiu d’oferir una alternativa saludable i divertida als joves oferint un seguit d’activitats ben diferent d’allò que habitualment realitzen molts caps de setmana. Aquest projecte lúdic està dirigit principalment a adolescents i preadolescents en el qual, durant tots els caps de setmana del mes de febrer, hi haurà una proposta d’oci creatiu i divertit de caràcter cultural i lúdic a l’Espai Jove.

Aquest seguit d’activitats començarà divendres 31 de gener, a les 22.00 hores, amb “Jocs de taula gegants”, basat en els jocs tradicionals de taula. Continuarà el dissabte amb el taller Descobrint la cultura hip-hop, en el qual els participants aprendran a fer rap i xicotets espectacles de hip-hop. Per al cap de setmana del 7 i 8 de febrer s’ha previst un taller d’art low cost per a aquells que estiguen interessats a confeccionar i aprendre trucs de decoració a un preu assequible, i el dissabte, amb el títol “Les mil i una nits”, els més joves podran gaudir d’una nit de cultura àrab.

Pe al divendres 14 de febrer se celebrarà el dia dels enamorats, amb un taller en el qual s’ensenyarà a confeccionar regals manuals a més es podrà sopar de pa i porta a l’Espai Jove i per amenitzar la velada, s’aprendrà a preparar còctels sense alcohol. Per al dissabte 15 hi ha programat un taller de fotografia creativa. Finalment per concloure les activitats del mes de febrer, el cap de setmana del 21 i 22, uns tallers centrats en els carnestoltes.