Anar directament a les notícies

L’Ajuntament de Tavernes oferix la possibilitat de realitzar pràctiques becades als estudiants universitaris de la ciutat

Publicat el en Governs amb Compromís

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, dins del programa de beques de la Diputació de València, oferix la possibilitat de realitzar pràctiques becades remunerades a 4 estudiants universitaris de la ciutat.

Per a realitzar la sol·licitud de pràctiques en l’Ajuntament de Tavernes, els alumnes hauran de tindre aprovat, almenys, el 50% dels crèdits i estar cursant alguna de les següents carreres: Enginyer Tècnic Industrial (especialitat elèctrica), Arquitectura, Periodisme, Filologia Catalana, Filologia Anglesa, Història o Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

El regidor de Joventut i Foment Local de Tavernes, Josep Llàcer, ha explicat que “Des de l’Ajuntament de Tavernes tenim un compromís amb els nostres jóvens; per això ens hem adherit al programa de beques de la Diputació de València, per tal d’oferir als estudiants universitaris de Tavernes la possibilitat de fer les pràctiques i formar-se amb nosaltres. En estos temps de crisi que vivim és fonamental la formació i en l’Ajuntament de Tavernes tirem avant totes les iniciatives al nostre abast per a poder oferir un futur millor als nostres veïns”.

Els estudiants universitaris que estan actualment estudiant en la Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat CEU Cardenal Herrera o Universitat Catòlica San Vicente Mártir i que estiguen interessats en una de les 4 beques oferides, una per universitat, hauran de passar entre el 7 i el 14 de febrer per l’Agència de Desenvolupament Local, C/ Calvari núm. 87, tocar al telèfon 96 282 36 60 o escriure al correu [email protected]

Més informació a:
Universitat de València –ADEIT: bit.ly/1dODwuX
Universitat Politècnica de València: dival.es/diputacion-endirecte
Universitat CEU Cardenal Herrera: dival.es/diputacion-endirecte
Universitat Catòlica San Vicente Mártir: dival.es/diputacion-endirecte