Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, dins del programa de beques de la Diputació de València, oferix la possibilitat de realitzar pràctiques becades remunerades a 4 estudiants universitaris de la ciutat.

Per a realitzar la sol·licitud de pràctiques en l’Ajuntament de Tavernes, els alumnes hauran de tindre aprovat, almenys, el 50% dels crèdits i estar cursant alguna de les següents carreres: Enginyer Tècnic Industrial (especialitat elèctrica), Arquitectura, Periodisme, Filologia Catalana, Filologia Anglesa, Història o Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

El regidor de Joventut i Foment Local de Tavernes, Josep Llàcer, ha explicat que “Des de l’Ajuntament de Tavernes tenim un compromís amb els nostres jóvens; per això ens hem adherit al programa de beques de la Diputació de València, per tal d’oferir als estudiants universitaris de Tavernes la possibilitat de fer les pràctiques i formar-se amb nosaltres. En estos temps de crisi que vivim és fonamental la formació i en l’Ajuntament de Tavernes tirem avant totes les iniciatives al nostre abast per a poder oferir un futur millor als nostres veïns”.

Els estudiants universitaris que estan actualment estudiant en la Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat CEU Cardenal Herrera o Universitat Catòlica San Vicente Mártir i que estiguen interessats en una de les 4 beques oferides, una per universitat, hauran de passar entre el 7 i el 14 de febrer per l’Agència de Desenvolupament Local, C/ Calvari núm. 87, tocar al telèfon 96 282 36 60 o escriure al correu [email protected]

Més informació a:
Universitat de València –ADEIT: bit.ly/1dODwuX
Universitat Politècnica de València: dival.es/diputacion-endirecte
Universitat CEU Cardenal Herrera: dival.es/diputacion-endirecte
Universitat Catòlica San Vicente Mártir: dival.es/diputacion-endirecte