Bota al contingut principal

Més de 1500 persones voten dilluns a través de dispositius connectats a internet a http://ontinyentparticipa.com

El portaveu del grup municipal de Compromís, Joan Gilabert, exercia dilluns matí el seu dret al vot dins la iniciativa #OntinyentParticipa, un procés “històric” que suposa “una nova manera d’entendre la democràcia participativa”, destacava.

En total són 30.200 les persones empadronades a la ciutat i majors de 16 anys que han estat cridades a votar fins les 24:00 hores del proper divendres 14 de febrer, per tal de triar els projectes més prioritaris a executar amb una partida de 350.000 euros consignada en el pressupost d’aquest any.

Gilabert convidava a la ciutadania a participar activament d’aquest procés i decidir quines tres inversions s’han d’executar d’entre els 10 projectes triats pel “Consell de Ciutat”, que inclouen propostes tant de l’Ajuntament com dels propis ciutadans.

“Volem que la veu dels ciutadans siga escoltada i acabe transformant-se en inversions per millorar la vida de la gent, estem a un moment decisiu, no val soles criticar i parlar, sinó també participar”.

Joan Gilabert posava de relleu que “estem encetant un nou camí de Govern, perquè el que abans es decidia als despatxos ara ho decideix la ciutadania”.

El termini de votacions s’obria la passada mitjanit de diumenge a dilluns, a les 00:00 hores, votant durant la matinada prop de 200 persones a través de diversos dispositius connectats a Internet, a través de la web www.ontinyentparticipa.com i comptant amb el seu DNI.

Cal recordar que els ciutadans i ciutadanes també poden votar presencialment a un total de 6 instal·lacions municipals: l’Ajuntament, la Biblioteca de Sant Josep, Punt de Lectura de Sant Rafel, EPA Sant Carles, Teatre Echegaray i Centre Cívic El Llombo.