Bota al contingut principal

Ahir es va dur a terme la quarta i última edició del 2013 del projecte “Arrela’t a Betxí”, en el qual 7 famílies que recentment han tingut fills van poder plantar i a padrinar un arbre i col·locar un taulellet personalitzat amb el nom del xiquet o xiqueta.  En total han sigut més de 40 els xiquets i xiquetes nascuts a Betxí durant el 2013 de manera que han sigut uns altres tants els arbres plantats dins d’este projecte que naix de la Regidoria de Joventut.

Per a Àngels Rius, la regidora encarregada de la iniciativa, “este projecte ens permet fer una simbologia entre les arrels que tindran els nous betxinencs amb el poble i les arrels dels arbres que han plantat”. 

Rius ha afegit que “la gent està molt contenta amb esta idea i són molts els pares i mares que esperen el seu dia per poder plantar el seu arbre i col·locar el seu taulellet”.

A partir de l’abril d’enguany, es continuarà amb esta iniciativa, que té una periodicitat trimestral. A més a més, cal recordar que per cada xiquet es reparteixen dues enganxines per als cotxes amb la inscripció “betxinenc a bord”.