Bota al contingut principal

Demà tindrà lloc el començament de la iniciativa titulada “Obert per obres”, que permetrà a tots els veïns de Betxí i visitants accedir lliurement al pati Renaixentista del Palau i observar detingudament els treballs que estan duent-se a terme dins de la primera fase. D’esta forma, s’enceta tot un seguit d’accions dissenyades per a enguany amb l’objectiu d’apropar este emblemàtic edifici a tota la gent.

Segons l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, “a partir d’ara totes les persones ja podran accedir al Palau per comprovar com van les actuacions de restauració, de manera semblant a com es va fer en la catedral de Vitòria fa alguns anys”. 

Per a Remolar, “l’objectiu final és fer que la gent torne a sentir el Palau com una cosa seua, com ha passat durant segles al nostre poble”.

El cartell dissenyat per a l’ocasió ha corregut a càrrec d’Alfonso Giménez, artista local que va ser el guanyador del concurs del logotip del Palau que es va dur a terme fa algunes setmanes. Amb esta idea els visitants podran veure les obres de dilluns a divendres des de les 10,30 fins a les 13,30, accedint per la porta principal fins als primers arcs del pati.