Bota al contingut principal

L’Ajuntament d’Ontinyent farà els ajustos pressupostaris necessaris perquè s’executen la màxima quantitat possible d’obres d’#OntinyentParticipa, el pioner procés pel qual 5.172 ciutadans han decidit amb els seus vots quins seran els principals projectes a realitzar a la ciutat amb els pressupostos municipals.

D’entre els 10 projectes aprovats pel “Consell de Ciutat”, els tres més votats han estat el de Camins Segurs a l’IES l’Estació; la il·luminació de part de la ruta perimetral i l’adequació dels vestidors del poliesportiu. Una volta els tècnics hagen preparat els corresponents projectes, la voluntat del Govern d’Ontinyent és tractar d’ampliar l’execució prevista inicialment de tres projectes a quatre o fins i tot cinc, donant cabuda així als projectes de rehabilitació del pati de l’Escola d’Adults i l’adequació per a habitatge social d’un edifici municipal al Carrer Trinitat.

Joan Gilabert incidia que “5.172 veïns han dit alt i clar que volen participar en les decisions de l’Ajuntament. Ha estat una votació molt important que deixa clar que altra forma de governar no sols és possible sinó que és una realitat sense marxa arrere. Estem davant una nova cultura de l’enteniment i de fer coses en conjunt amb la societat, des de 2011 estem practicant a Ontinyent la cultura de l’esforç per a aplegar a acords, i això està fent possible que la gestió done millors resultats”, destacava.

Des de l’Ajuntament s’ha confirmat que una volta es compte amb els preceptius projectes tècnics per a les diferents obres i es determine quantes van a poder dur-se a terme enguany, estes s’executaran seguint el procediment ordinari.