Bota al contingut principal

L’Institut València d’Investigació Agraria (IVIA) impartirà un curs d’horticultura ecològica del 3 al 7 de març a Ontinyent. L’obtenció del curs d’esta entitat adscrita a la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha estat gestionada des de la regidoria de Sostenibilitat, en vista de la creixent demanda d’aquesta formació i l’impuls que s’està donant al programa d’horts urbans posat en marxa per l’Ajuntament Ontinyent.

El curs s’impartirà de 18:00 a 21:00 hores a l’aula de formació de l’edifici CREC (carrer Maians, 19), sent necessari omplir un full d’inscripció i presentar fotocòpia del DNI al Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent abans del 27 de febrer. Els assistents a aquest curs, que s’impartirà per a un màxim de 30 persones per part de tècnics de l’IVIA, tindran la possibilitat d’obtenir un certificat d’assistència complint els requisits establerts a les bases.

El regidor de l’àrea, Fran Quesada, destacava que “el cultiu ecològic i d’autoconsum fomenta la protecció de l’horta i del territori on vivim, i permet a les persones produir el seu propi aliment, amb tots els avantatges que això comporta”, animant a la ciutadania a inscriure’s en aquest curs amb places limitades.