Bota al contingut principal

La Federació de Judo aposta per tercera volta consecutiva per la ciutat com a seu de la competició clasificatòria per al Campionat d’Espanya.

Els principals judokes valencians es donaran cita aquest cap de setmana a Ontinyent per participar al Campionat Autonòmic de Jiu Jitsu que per tercer any consecutiu torna a celebrar-se al Poliesportiu Municipal.

L’esdeveniment, organitzat per la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana i el Club de Judo Fon-Do-Kan, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, reunirà a més de mig centenar d’esportistes procedents de tot el País Valencià des de demà dissabte a les 16:00 hores.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, manifestava que “acollir un campionat autonòmic absolut com aquest per tercera volta consecutiva és un símptoma de que la Federació està a gust amb la ciutat i amb les instal·lacions, i suposa un pas més en la nostra aposta per fer d’Ontinyent un referent esportiu treballant colze a colze amb els clubs i esportistes locals”, assenyalava.

Des del Fon-Do-Kan, Paco Cano agraïa “el suport que ens ha mostrat la regidoria d’esports, que gràcies a la implicació mostrada estos dos últims anys ha fet possible que la Federació haja pres nota i opte novament per traure de València una competició d’estes característiques que fins ara no solien eixir de la capital”.

El regidor d’Esports animava a tota la ciutadania “a vindre al Poliesportiu i participar d’aquest esport, animant als competidors que competiran per classificar-se per al Campionat d’Espanya”, concloïa.