Bota al contingut principal

Diumenge 30 de març tenim previst celebrar a Agullent, al paratge de la Font Jordana, la primera edició de la Fira d’Artesania del Reciclatge. Un esdeveniment que naix amb la voluntat de ser un aparador per a les artesanes i artesans que treballen amb materials reciclats o reutilitzats, o que en les seues creacions aposten per donar una segona vida a alguns materials.

Agullent és un poble menut ubicat a la comarca de la Vall d’Albaida, que als darrers anys està apostant per promoure iniciatives vinculades amb un desenvolupament local sostenible, en contacte amb les necessitats reals de la gent i tot respectant la natura.

D’ací naix la idea de realitzar una fira d’aquestes característiques! Una fira que s’ubicarà al parc de la Font Jordana, un espai de natura que connecta el centre històric de la localitat amb la Serra d’Agullent.

Esperem que t’apetisca participar en aquesta I Fira d’Artesania del Reciclatge. A continuació te’n detallem els trets principals:

Característiques de la fira
-La primera edició serà el diumenge 30 de març del 2014 d’11 a 20 hores
-La fira s’instal·larà al passeig de la Font Jordana/ parc de la Font Jordana
-La fira d’artesans s’acompanyarà de demostracions, tallers, actuacions i activitats paral·leles, al llarg de la jornada.
-La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agullent, que promou la fira, s’encarregarà de crear la cartelleria de la fira, un facebook i donar difusió mediàtica a la fira. Dels participants s’espera que col·laboren en aquesta difusió.
-L’ajuntament facilitarà als participants que ho necessiten una taula d’1’80cm de llarg x 0’75 d’ample i dues cadires, així com un punt de llum

Participants
-Tots els productes a la venda han de ser artesans, i en tots ells d’una ho altra manera, ha d’estar present la reutilització o el reciclatge
-En el cas de productes agroalimentaris manufacturats es donarà prioritat als procedents de l’agricultura ecològica.
-Podran participar associacions sense ànim de lucre que tinguen entre els seus principis una filosofia i/o activitat acord amb el plantejament de la fira
-Les parades participants aportaran 15€ a l’organització (excepte les associacions) per un espai de 2 metres de llargada.