Bota al contingut principal

Els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març Oliva acull per primera vegada el prestigiós festival internacional Brassurround. Està organitzat pel quintet de metalls Spanish Brass Luur Metalls, conjuntament amb la delegació de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva i el Quintet de Metalls Al Vent i, compta amb la col·laboració del Conservatori Professional Josep Climent d’Oliva i patrocinat per diverses empreses. L’esdeveniment consta de 3 concerts i cursos per a instrumentistes amb professors i solistes internacionals, de les disciplines de trompeta, trompa, trombó i tuba.

Totes els concerts seran a les 20h. El divendres 28, al Conservatori, estarà a càrrec dels professors del curs. El dissabte 1, al Centre Polivalent, la Banda de l’AAMO interpretarà obres amb el QMAV i els solistes Jacques Mauger i Fabien Wallerand. El diumenge 2, al Teatre Olímpia, Pep Gimeno “Botifarra” i l’SBLM oferiran el seu espectacle “Metalls d’Estil”.

Els concerts de divendres i dissabte són gratuïts, fins completar aforament. Les entrades per al concert de diumenge, a un preu de 7€, es poden trobar a Oliva (Fotoprix i Music Custom), Gandia (Bar del Casal) i Dènia (Fotoprix).