Bota al contingut principal

Ahir es va aprovar en la sessió plenària de l’Ajuntament de Betxí la derogació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa d’expedició de llicències d’obertura d’establiments. En la pràctica, això suposarà que les empreses que s’establisquen en la localitat a partir d’ara tindran menys traves legals i econòmiques per portar endavant els negocis. La proposta, incorporada en l’ordre del dia per iniciativa de l’equip de govern de Compromís, va ser acceptada per unanimitat de totes les forces polítiques.

Segons l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, “des de l’ajuntament tornem a fer un pas endavant per afavorir la creació d’empreses en el poble i, per tant, per afavorir la creació de llocs de treball”. Per al primer edil, “es fa realitat una reivindicació de moltes persones i a més acometem una proposta més del nostre programa electoral”.

Esta acció s’inscriu dins de tot el pla de foment de l’ocupació dissenyada per l’equip de Remolar, entre les que destaquen la creació d’una Borsa de Treball Local, la creació del Consell Econòmic i Empresarial, el foment de tallers de formació o la reducció de procediments burocràtics per poder atorgar llicències express.