Bota al contingut principal

Divendres a les 20.30 h, a la Casa de Cultura d’Alginet, es va presentar el IV Circuit Ribera Xúquer. A l’acte van anar representants de la quasi totalitat de les localitats participants i també les autoritats.

Un acte que marca el punt d’inici del recorregut per les dues comarques de la Ribera i que començarà el proper 9 de març a rodar. Un circuit que al llarg de sis mesos recorrerà 14 localitats de la Ribera i que, aquest any, Alginet té l’honor de presidir.

L’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, va remarcar “la satisfacció de veure com Alginet es dóna en aquets tipus d’iniciatives esportives i culturals”, a més va animar els esportistes que mentre visiten la comarca comproven que “el nostre riu està com cal i així entre tots poder cuidar el nostre entorn”.

Per la seua banda, Recadero Agulló va remarcar la importància de ser corredor i la germanor que hi ha en aquest esport.

Per finaltzar l’acte, Javi Ausina, president del Club d’Atletisme d’Alginet i organitzador de l’acte, explicava que era un honor ser la seu del IV Circuit Ribera de Xúquer. A més, com a novetat impulsada per l’organització, aquest any el circuit de xiquets és puntuable. Ausina remarcà que “amb aquesta novetat volem impulsar l’esport entre els menuts i que passat el temps se’ns recorde com als responsables d’aquesta iniciava”.

Aquest any en el circuit participen 5 poblacions més que l’any passat, “en agafar la seu vam pensar que la Ribera Alta i la Ribera Baixa són molt grans i calia intentar ampliar el circuit així que vam fer les gestions oportunes i aquest any som 14 poblacions”, afirmava Ausina.

El circuit començarà el pròxim 9 de març a Alcàntera de Xúquer i continuarà, al llarg de 6 mesos per Torís, Benimodo, Gavarda, l’Alcúdia, Alzira, Algemesí, Sant Joanet, Sumacàrcer, Mareny de Barraquetes, Riola, Manuel, Alginet i Carlet.