Bota al contingut principal

El Viver d’Empreses ha convocat el primer concurs de plans d’empresa per a estudiants de Tavernes.

La regidoria de Foment Local, dins de les accions per a donar suport als emprenedors, ha convocat el primer concurs de plans d’empresa per a estudiants.

El concurs repartirà 1.250 euros en premis i està obert als alumnes de Secundària, Batxillerat i Formació Professional empadronats a Tavernes i no empadronats si cursen estudis en centres de Tavernes de la Valldigna. Els projectes podran ser presentats a títol personal o en grups de 2 membres com a màxim i hauran d’estar supervisats per un tutor del projecte, que serà un professor del centre on estiguen matriculats.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “tenim un compromís amb el foment de l’emprenedoria a Tavernes; per això, juntament amb els equips docents dels centres educatius de Tavernes, hem organitzat este concurs que premiarà els millors plans d’empresa basats en idees aplicables a la nostra ciutat. Des que vam iniciar el projecte de foment de l’emprenedoria a Tavernes, hem realitzat diverses activitats per tal de crear un entorn de treball que estimule i fomente l’esperit emprenedor entre la població estudiantil, suprimint alhora barreres i prejudicis sobre la creació d’empreses, de manera que en el futur els alumnes puguen assumir eixa opció com una eixida professional”.

“Anime tots els jóvens de Tavernes” ha afegit el regidor de Foment Local, “a participar en el concurs i a demostrar que en la nostra ciutat hi han jóvens molt vàlids i capacitats per a tirar avant i fer realitat les seues idees de negoci i esdevenir en un futur empresaris d’èxit”.

L’objectiu d’este concurs és estimular i fomentar l’esperit emprenedor en l’aula; acostar la creació d’empreses al món educatiu de la forma més realista possible, donar valor i premiar el sentit de la iniciativa i el desenvolupament de capacitats com la creativitat, l’assumpció de riscs i la presa de decisions, ensenyar a utilitzar determinades eines útils per a l’emprenedor i obrir nous camins professionals als alumnes sota la premissa que són ells els emprenedors de demà. La inscripció per a participar-hi i la resta de detalls es poden conéixer en la web de l’Ajuntament www.tavernes.es o en el Viver d’Empreses de Tavernes, carrer Gabriel Hernández núm. 51. En el moment de la inscripció s’assignarà a cada participant un codi que preserve la seua identitat.

Els premis són:

1a categoria: alumnes de Grau Superior.

1r premi: 500 euros.
2n premi: 300 euros.

2a categoria: alumnes de Grau Mitjà, Secundària i Batxillerat.

1r premi: 300 euros.
2n premi: 150 euros.

Els membres del jurat seran:

Pep Roselló, gerent de Don Hierro i president de l’associació d’empresaris de Tavernes.

Pau Pérez, doctor en Economia i Ciències Socials, professor de la UPV al campus de Gandia i Ontinyent, membre del cercle Euram Safor i coordinador del I cicle d’economia i territori a Tavernes.

Enrique Cunyat, representant de CCOO, membre del comité d’empresa de l’Ajuntament de Tavernes.