Bota al contingut principal

El dijous 6 de març, i donada la proximitat del Dia Internacional de la Dona (8 de març), la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Emili Altur, regidor de Compromís, presentà la publicació Dones amb iniciativa de Burjassot en el consistori.

Després de l’èxit de les dos anteriors i gràcies a l’empresa pública CEMEF, aquesta és la tercera vegada que s’edita Dones amb iniciativa de Burjassot, una publicació que, com en els números precedents, narra la història de deu dones empresàries de Burjassot que lideren un projecte amb èxit. Aquestes dones conten les dificultats amb què han hagut de torejar per aconseguir el seu somni. Dificultats i vivències que poden ajudar i servir d’exemple a altres dones que es plantegen mamprendre el seu propi camí empresarial.

En el mateix acte de la presentació, CEMEF mostrà als assistents el vídeo que arreplega les entrevistes realitzades a aquestes dones empresàries, base documental i fonamental per a la redacció de Dones amb iniciativa de Burjassot.