Bota al contingut principal

Dilluns es va inaugurar a l’IES Hort de Feliu l’hort escolar anomenat “L’horta d’Evelio”. Aquest hort entra dins del programa INTEGRA’T, que té com a objectiu intervenir amb un grup d’alumnes que per les seues característiques o per les seues circumstàncies tenien més abandonat l’àmbit acadèmic i escolar.

Per tal de combatre l’abandó escolar, s’introdueixen continguts formatius diferencials. El contingut de l’àmbit pràctic es basa principalment en l’adequació de l’espai de jardí, creació i manteniment d’un hort escolar que dote el PQPI de cuina de vegetals de temporada. Per a la realització d’aquestes tasques, l’Ajuntament té la col·laboració d’Evelio Pellitero, una persona “amb ganes d’ajudar, que guia els xiquets i els ensenya la tasca agrícola tan important del nostre poble i per aixó que millor que l’horta d’Integra’t porte el seu nom”.

Les tasques es realitzen amb Evelio i amb els monitors en pràctiques del curs que organitza la Regidoria i els professionals de l’Ajuntament de manera coordinada amb l’equip docent del centre.

A la inauguració van assistir el regidor de personal, Pepe Alemany, la regidora d’ocupació, Maria José Martinez, l’Alcalde d’Alginet Jesús Boluda, alumnes, membres de l’equip docent i Evelio Pellitero que va agrair el gest.