Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Betxí ha fet públiques les bases per atorgar tres beques de formació a través del programa de la Diputació de Castelló. 

L’oferta, dirigida específicament a joves de la població que estiguen estudiant, permetrà millorar i ampliar els coneixements acadèmics dels beneficiaris, a través de la posada en pràctica de les seues habilitats en diferents àrees municipals. 

En concret, els joves es distribuiran en la secció d’esports per gestionar les instal·lacions de la piscina, el camp de futbol i les pistes de pàdel, la biblioteca, per col·laborar en la catalogació del fons bibliogràfic i serveis socials, per actualitzar els arxius.

Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha destacat que “estes pràctiques permeten, per una banda, ampliar la formació acadèmica i laboral dels joves subvencionats i, a més a més, contribueixen a millorar el funcionament dels serveis municipals”. 

Segons ha recordat Remolar, “serà el tercer any que ens acollim a este programa i, en total, hauran sigut 8 els estudiants que se n’hauran beneficiat”.

Enguany, per primera vegada, estes beques formatives aniran paral·leles a les ajudes per a l’accés a la universitat aprovades recentment pel consistori de manera que es complementaran, “ja que per una banda s’afavoreix la inclusió dels joves en el món acadèmic i, per l’altra, la inclusió dels joves en el món laboral”, segons ha destacat Remolar.