Bota al contingut principal

Agafant com a base l’experiència del Voluntariat pel Valencià, el consistori enceta un projecte per ensenyar-se les llengües que es parlen al poble.

L’Ajuntament de Pedreguer, des de la Regidoria de Cultura i Educació, amb l’objectiu que la ciutadania puga conèixer i dominar diferents idiomes, ha iniciat un programa d’intercanvis lingüístics, en què les persones que s’inscriguen podran conversar en català, castellà, francès, anglès, alemany, àrab… o altres llengües.

La resposta a aquesta oferta formativa, social i d’oci, alhora, ha sigut immediata, car uns instants després que es publiqués ja hi havia moltes sol·licituds (38 en aquests moments). Amb aquest programa, a Pedreguer es consolidarà i es cohesionarà encara més la interculturalitat.

Només amb la millor coneixença d’altres realitats i, en especial de l’idioma, cadascun dels quals constitueix una particular visió del món, podem estimar i comprendre en profunditat les persones, costums, tradicions… d’altres cultures i d’altres països.

La campanya va començar repartint una carta invitació, explicant el projecte, entre les urbanitzacions del municipi i a les famílies de les escoles de Pedreguer.