Bota al contingut principal

A l’abril del 2013, l’alcalde d’Alginet Jesús Boluda, el president de la Societat Artística Musical d’Alginet Juan Piera i Emili Altur diputat provincial per Compromís, es van reunir amb el president de la Diputació Alfonso Rus per tal de presentar-li el projecte d’adaptació de la Casa de Música d’Alginet per poder impartir el grau professional.

Rus va prometre al poble d’Alginet els 200.000 € que costarà les obres, a hores d’ara s’han signat el conveni per 100.000 €. La setmana passada van començar les obres per a condicionar la Casa de Música d’Alginet a l’espera que des de Diputació se signe el proper conveni dels 100.000 € restants que queden per a finalitzar el projecte.

Aquest projecte busca adaptar les instal·lacions de l’edifici per poder ampliar els estudis de música incloent el Grau professional.

L’alcalde i regidor de cultura i educació, Jesús Boluda, el regidor d’Urbanisme Pepe Alemany i el president de la Societat Artística Musical d’Alginet Juan Piera, van comprovar com anaven les obres que està fent l’empresa Pensol Obras S.L.