Bota al contingut principal

A la localitat d’Alginet des de 2009 s’han dut a terme 7 plans de promoció d’ocupació a càrrec del pressupost municipal.

L’Ajuntament d’Alginet posa en marxa el huitè Pla de Promoció d’Ocupació 2014 amb un increment en la partida pressupostària de 50.000 €; ja que, tal com afirmava Jesús Boluda, alcalde d’Alginet, “per a 2014 la nostra prioritat continua sent l’ajuda als més necessitats per això pensem que el nou Pla d’Ocupació contribuirà a pal·liar aqueixa gran xacra que és la desocupació. Amb els 400.000 € donarem faena i al mateix temps ajudarem al manteniment de les instal·lacions del poble, pintura dels col·legis, reparacions diverses, neteja de jardins i molt més”.

Una partida que dota al pla d’aquest any de 400.000 € per contractar a 238 persones de manera escalonada al llarg de l’any.

Aquesta setmana ja han començat 39 treballadors dins d’aquest 8é Pla d’Ocupació. Entre les feines que es realitzen, trobem l’obra d’ampliació de la superfície de la vorera del carrer de l’Arquebisbe Sanchis. Tal com explicava Francisco Carbonell, aparellador de l’Ajuntament d’Alginet, “es tracta d’un carrer on esta ubicada la Casa de Cultura i el Teatre Modern i es busca donar més accés al vianant”.

L’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, comprovà com anaven les obres amb els treballadors del pla d’ocupació que estan fent l’obra. Amb la intervenció a aquest carrer s’ampliarà la vorera i es plantaran alguns arbres. Està previst que l’obra finalitze en un mes.