Bota al contingut principal

El Consell Veïnal d’ Ontinyent ha valorat molt positivament a la seua última reunió el procés dut a terme per l’Ajuntament d’ Ontinyent amb la primera edició d’#OntinyentParticipa, el procés que ha permès a la ciutadania participar a la priorització dels projectes d’inversió municipals.

En aquesta reunió, realitzada el passat dijous, els membres de les associacions veïnals de la destacaven com a “èxit” el procés, manifestant el seu desig que es consolide un procés que el govern municipal ha definit com “un perfecte exemple de pont per salvar la bretxa entre els polítics i la ciutadania”.

A la reunió del Consell del passat dijous, es va agrair al conjunt d’entitats veïnals la seua col·laboració en el procés, i va anunciar la presentació en breu d’un esborrany de millora d’aquest procés, per tal que la participació i el debat de les diferents propostes augmenten en les successives edicions.

Per altra banda, el Consell Veïnal va voler mostrar el seu suport a les Mobilitzacions que està desenvolupant la Plataforma del Fem en defensa del Pla Comarcal de Minimització de Residus front a les imposicions del Consorci de Residus de la Generalitat, felicitant-se els assistents per la sentència que ha declarat il·legal el cobrament de la taxa del fem a un veí de la ciutat de Xàtiva. A la reunió, també es va informar els i les assistents de la programació de la UNED per al curs 2014-2015 i de les convocatòries que recorreran el país el proper 22M amb marxes per la dignitat que demanaran “treball, pa i sostre per a tothom”.