Bota al contingut principal

Amb motiu de la celebració de les activitats falleres d’enguany, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha preparat el dispositiu de reforç policial que controlarà el correcte desenvolupament de la festa fallera

Davant la presència massiva de veïns i visitants estes falles als carrers de la ciutat de Tavernes, l’Ajuntament reforçarà un any més l’operatiu policial per a garantir que les diferents activitats festives programades es desenvolupen amb les majors garanties de seguretat.

La Policia Local reforçarà especialment el reforç dels grups operatius dels tres torns de matí, vesprada i nit. Cotxes, motos i agents a peu seran utilitzats per a controlar les diferents rutes entre els casals fallers, i s’actuarà especialment en el control preventiu d’actes vandàlics, beguda en la via pública, llançament de coets indiscriminats, etc. Com a novetat, enguany hi haurà patrulles a peu en els tres torns.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha manifestat que “Tavernes destinarà més de 3.000 euros a reforçar els dispositius policials
durant les falles. El compromís de l’Ajuntament és que tinguem unes falles tranquil·les i que, alhora, veïns i visitants puguen percebre la seguretat en els carrers i en els monuments”.

Els dies de l’operatiu especial, els agents de la Policia Local duran a terme diferents controls d’alcoholèmia, i els torns de nit seran reforçats de manera contundent per a garantir la seguretat de fallers i ciutadans. Estos reforços de vigilància i control s’han establert de forma preventiva per a evitar, tant com siga possible, problemes i conflictes.