Bota al contingut principal

L’objectiu de la mostra és donar a conèixer el treball que realitzen els alumnes en els tallers d’orientació sociolaboral i d’oci i temps lliure. L’Ajuntament atorgarà tres premis a les tres fotografies més votades en facebook.

L’Espai Jove acull des d’avui i fins al pròxim 23 de juny una exposició dels treballs fotogràfics que han realitzat els menors del centre de dia d’Espardenyers que depèn de la Regidoria de Serveis Socials. Una mostra amb la intenció de donar a conèixer la tasca que duen a terme els joves en els tallers d’orientació sociolaboral i d’oci i temps lliure que s’organitzen en el centre.

Durant aquest període, l’exposició es podrà visitar a l’Espai Jove i també a través de la pàgina de facebook www.facebook.com/mostrafotografica.espardenyers en la qual es podran visualitzar les imatges que formaran part d’un concurs organitzat per l’Ajuntament de Vila-real.

D’entre totes les fotografies, el públic escollirà aquella que més li agrade i els tres guanyadors rebran un val de 100, 75 i 50 euros respectivament que podran ser canviats en una tenda d’esports de Vila-real. De temàtica lliure, l’única consigna que se’ls va donar als alumnes és que la imatge els causara alguna emoció.

El centre de dia d’Espardenyers és un recurs per a promoure millores personals i sociolaborals entre els joves de 16 a 18 anys de Vila-real. Els seus objectius són la integració social i laboral, el desenvolupament de plans individuals d’orientació, oferir espais de formació i creixement personal, dinamitzar la participació social dels joves així com la seua implicació en la comunitat i donar suport a les famílies en la seua labor educativa.

“Amb aquesta iniciativa es pretén estimular la creativitat dels joves, augmentar la motivació i l’autoestima i donar a conèixer el centre i les activitats que es realitzen”, ha indicat la regidora de Serveis Socials, Mònica Alvaro, qui juntament amb el regidor de Joventut, Xavi Ochando, han acompanyat als menors en la inauguració de ‘Tot Social’.