Anar directament a les notícies

Ontinyent liquida amb superàvit el pressupost municipal per segon any consecutiu

Publicat el en Governs amb Compromís

Compromís destaca que els bons resultats permeten seguir apostant per la promoció econòmica i la política social.

El Regidor d’Hisenda Joan Gilabert de Compromís, ressalta que després dels anys de dèficit de l’anterior govern “la gestió eficient ja és una realitat”.

El Plenari de l’Ajuntament d’Ontinyent donarà compte aquest mes de març de la liquidació del Pressupost Municipal de 2013, que es tancarà amb superàvit per segon any consecutiu. Així ho avançava el Regidor d’Hisenda, Joan Gilabert, qui ressaltava que, després d’haver tancat els dos últims pressupostos de l’anterior govern amb dèficits de 2’3 i 1’4 milions d’euros, “estem fent uns pressupostos realistes i complint-los, el que demostra que la gestió eficient dels recursos municipals és una realitat”.

El regidor, que confirmava que aquest superàvit estarà al voltant dels 40.000 euros, feia estes declaracions en una roda de premsa on incidia en el fet que estos bons resultats possibiliten posar en marxa un nou model de promoció econòmica i seguir apostant per la política social i la regeneració democràtica, “els nostres quatre pilars bàsics, que van relacionats i que ens han permès passar d’haver d’ocupar-nos urgentment de l’economia de l’Ajuntament a poder centrar-nos en l’economia de ciutat”.

El Regidor d’Hisenda recordava que del deute bancari heretat per l’anterior govern del PP (de més de 21’1 milions d’euros), la previsió és tancar 2014 havent rebaixat en 7’5 milions aquesta xifra, creant un marge d’endeutament equivalent als 5’7 milions “del que no disposàvem en 2011, quan era de zero, amb els problemes que açò comporta per a l’economia municipal. Estes són dades clares i contundents, no són percepcions sinó realitats, que a més ens ajudaran a mantenir la despesa social i afrontar nous reptes de futur”, remarcava.

“Després de 4 anys de descontrol del govern del PP el Govern d’Ontinyent ha tornat a les vies eixe tren descarrilat que era l’economia de l’Ajuntament, i ara el que anem a fer és tractar de conduir el tren en la direcció correcta per poder fer entre tots la ciutat que volem”, destacava.