Bota al contingut principal

El govern municipal de Tavernes informarà els veïns directament de la situació en què es troba en estos moments la hisenda municipal. També informarà els veïns de la baixada de la contribució i de la rebaixa aconseguida dels valors cadastrals, i el que això suposa per a les economies familiars.

En l’assemblea veïnal informativa també es tractarà el tema de la liquidació i del pagament del pàrquing municipal del passeig del País Valencià, així com la situació actual, les perspectives i la realitat de la piscina coberta, alhora que s’informarà els veïns de les noves dependències de la Policia Local de Tavernes.

L’avantprojecte de pressupost 2014 serà explicat a la ciutadania i, com és habitual en cada una de les assemblees informatives realitzades fins ara des de l’any 2011, s’obrirà un torn de paraula perquè els assistents participen en la reunió i els puguen aclarir els dubtes que plantegen.

L’Ajuntament de Tavernes ha celebrat, des del mes d’octubre de l’any 2011, tres assemblees informatives per a donar compte de les diferents gestions municipals, perquè els ciutadans puguen conèixer de primera mà com gestiona el govern municipal els seus impostos.

Al juny de 2012 i al maig de 2013 van tindre lloc les altres dues sessions informatives. Este dimarts 25 de març serà la quarta ocasió en què el govern explique i informe als veïns els temes més importants i de major transcendència, a fi de demostrar un any més que es pot governar de forma oberta i transparent.