Bota al contingut principal

El circuit estava previst en el multiusos del Vergeret des del passat dilluns 24 de març, però finalment es va ajornar i canviar d’ubicació per culpa del fort vent que impossibilitava realitzar les diferents activitats. Finalment, la cloenda del curs s’ha celebrat a cobert en les instal·lacions de l’IES Jaume II el Just. Per allí han passat tots els xiquets participants de les escoles públiques i concertades de la ciutat.

Els alumnes de tercer i cinqué de primària dels centres públics i concertats han rebut el curs d’Educació Viària que un any més han impartit agents de la Policia Local. Han sigut nombroses les xarrades informatives als xiquets, repartides en 4 sessions per curs i centre escolar, amb una durada de 50 minuts. L’objectiu és que els escolars coneguen i comprenguen les normes de circulació com a vianant, passatger i conductor de bicicletes, de manera que es consciencien dels hàbits correctes de circulació.

Tots els coneixements adquirits s’han posat en pràctica en el circuit d’Educació Viària, on han fet el recorregut tots els participants de tercer i cinqué de primària dels centres Sant Miquel, Divina Aurora, Patronat, Alfàndec, HHDC i Magraner.