Bota al contingut principal

El parc Central, seu de la primera convocatòria d’oci dirigida al públic familiar.

L’Ajuntament d’Almussafes dóna la benvinguda a la primavera amb la presentació d’una nova iniciativa d’oci familiar que se servirà un diumenge al mes en una zona verda diferent del nucli urbà. De fet, la pròxima jornada dominical ha sigut la triada per a inaugurar la campanya municipal Diverparques en família, una proposta que oferix un ampli ventall de possibilitats d’entreteniment tant per a pares com per a fills. El parc Central, on s’emplaça la Casa Consistorial, es va a convertir en la seu del primer diumenge de diversió, en el que els jocs amb unflables, els tallers centrats en la història i inclús un mercat ambulant de bescanvi es donaran la mà durant tot el matí.

L’acostament de la cultura i l’oci als parcs enclavats en els diferents barris del municipi d’Almussafes ha mogut a l’ajuntament al llançament d’una nova proposta per al públic familiar, en la que invertiran entorn de 3.000 euros.

Diumenge que ve dia 30, entre les 10 i les 14 hores, se celebrarà en el parc Central la primera edició de la campanya Diverparques en família. “Hem decidit inaugurar la iniciativa en la zona verda més cèntrica, encara que la proposta es traslladarà a altres tres parcs en els mesos successius, ja que pretenem enriquir el temps d’oci dels nostres veïns en totes les zones del nucli urbà durant les jornades dominicals”, comenta la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell. En concret, la segona cita familiar amb la cultura i l’oci tindrà lloc diumenge que ve dia 13 en el parc del Sagrario, i les altres dos, convocades per al diumenge 18 de maig i 22 de juny, se celebraran en els parcs de la Constitució i Pontet, respectivament.

El primer diumenge familiar oferirà dos tallers per a xiquets entre els 3 i els 12 anys que versaran entorn de la prehistòria. El públic infantil assistent podrà participar en les propostes “Almussafes, bressol dels paleontòlegs i “Després del dinosaure perdut”, activitats lúdiques que serviran per a reconstruir en el propi municipi este període de la humanitat.

La resta de les convocatòries dominicals programades durant els pròxims quatre mesos també oferiran tallers que aprofundiran en altres èpoques de la història i que es complementaran amb els castells unflables, opció d’entreteniment inclosa, així mateix, en la campanya Diverparques en família.

Un mercat d’intercanvi per a adults

La proposta lúdica també incorpora una interessant iniciativa per als pares i mares, els que tindran la possibilitat de participar en un mercat de bescanvi, és a dir en el punt d’intercanvi d’objectes que ja no usen. Qualsevol veí major d’edat i empadronat a Almussafes podrà prendre part en este lloc de permuta, que en cap cas permetrà la compravenda. Llibres, cds, cromos, segells, col·leccions diverses o objectes de decoració són alguns dels productes que es van a poder intercanviar en este primer mercat destinat al bescanvi.