Bota al contingut principal

L’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, s´ha reunit amb el President de la Diputació de València, Alfonso Rus, per a signar el conveni singular a través del qual la Diputació de València concedeix 100.000 euros a l’Ajuntament d’Albaida per a realitzar obres d´adequació a l´Avinguda de la Fira, una de les vies més emblemàtiques de la població.

L’acord signat, possibilitarà millorar l´accesibilitat, la il·luminació, el mobiliari i l´aspecte general de l´entorn. Aquestes obres, que està previst comencen els propers mesos, consistiran en la realització de diferents actuacions com ara; netejar el sòl, repavimentar les zones més deteriorades de la via, crear accesos per a minusvàlids i restaurar els bancs. Pel que fa a l´aspecte viari, s´instal·laran reductors de velocitat i es pintaran les places d´estacionament, així com també els passos de vianants.

D´altra banda, es podran dur a terme les tasques que fan referència a la il·luminació del carrer, substituint les faroles per il·luminació led. Respecte a la jardineria, es vol optar per fer-la més sostenible, seguint unes pautes d´estalvi d´aigua, recursos humans, recursos materials i un consum mínim de productes fitosanitaris.

En conclusió, la signatura d´aquest conveni de col·laboració ens permetrà realitzar les actuacions pertinents per tal de millorar l´accesibilitat i l´entorn urbá d´aquesta avinguda.