Bota al contingut principal

Des de la Regidoria de Benestar Social i amb l’ajuda de voluntaris s’ha preparat un espai amb roba reciclada per a les famílies més necessitades.

El projecte “Reciclem la roba” ja ha començat a funcionar en Betxí. A través de la Regidoria de Benestar Social, encapçalada per la regidora Susana Ferrandis, i persones voluntàries del poble, s’ha destinat un espai de la casa de cultura a recuperar la roba usada i posar-la a disposició de les famílies més necessitades. D’esta forma, aquelles persones interessades a recuperar peces de roba usades poden passar per l’Ajuntament i a través d’una sol·licitud accedir al material recuperat.

Segons Ferrandis, “es tracta d’una acció dirigida en especial a aquelles persones que tenen xiquets xicotets, ja que la majoria de la roba és per a bebès”. Ferrandis ha destacat, a més a més, que “estem molt contents de poder ajudar a la gent amb menys recursos i, especialment, perquè en este cas ho fem a través de voluntaris que s’impliquen en la millora de la nostra societat i dels nostres veïns”.

Cal destacar l’especial èmfasi que l’Ajuntament de Betxí està posant en l’àrea de Serveis Socials des de fa tres anys, amb una ampliació considerable del seu pressupost, que s’ha multiplicat per quatre, i la posada en marxa de nombrosos projectes dirigits a ajudar als veïns i veïnes més vulnerables.