Bota al contingut principal

Gràcies al conveni de col·laboració econòmica firmat entre l’Ajuntament de Sueca i Creu Roja, va tindre lloc, fa uns dies, el repartiment d’aliments procedents d’excedents del Banc Europeu, amb l’objectiu de pal·liar la falta de recursos de les famílies del municipi que es troben en situació de necessitat.

En virtut d’este conveni, el nostre municipi rep, al llarg de tot un any, un total de tres enviaments. Encara que ja estem en 2014, ha sigut ara quan s’ha rebut i repartit el tercer enviament corresponent a l’any 2013, compost per aliments com ara oli d’oliva, farina, pasta, cigrons, fruita en almívar, formatge, llet i llentilles, entre altres.

“Una vegada més, i gràcies al conveni firmat amb Creu Roja, més d’un centenar de famílies del municipi podran veure pal·liada, d’alguna manera, la difícil situació que travessen. Des de l’Ajuntament intentarem que esta col·laboració, que dura ja més deu anys, es mantinga i intensifique mentres existisquen famílies suecanes que viuen moments tan complicats”, ha assenyalat la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho.

En total han sigut 138 les famílies que s’han beneficiat d’esta ajuda durant 2013. En estos moments, el departament de Serveis Socials es troba ja arreplegant la documentació necessària per a poder rebre estes ajudes durant el present any.

Per a això, les famílies interessades, totes en risc d’exclusió social, han de complir uns requisits que es basen principalment en la declaració de la renda o situació de desocupació. El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament és l’encarregat de recopilar tota la documentació requerida i emetre un informe.