Bota al contingut principal

La ciutadania tornarà a decidir sobre el destí de més de 300.000€

L’Ajuntament de Pedreguer torna a obrir enguany la possibilitat de que la ciutadania participe activament en l’elaboració del pressupost municipal, com ja va fer l’any passat i també l’anterior. La iniciativa, recolzada pel conjunt de l’equip de govern, pretén fomentar els mecanismes de democràcia participativa en l’àmbit local, mitjançant la implicació dels veïns i veïnes en la presa de decisions. Com a resultat d’esta aposta municipal, els pressupostos de Pedreguer ja inclouen actuacions i projectes sorgits directament de la ciutadania, com l’ampliació de les ajudes socials, la posada en marxa de tallers d’ocupació o l’adquisició d’un equip d’àudio per a les associacions, entre d’altres.

A fi de conèixer millor les opinions dels veïns i veïnes i de fer-los més accessible el programa de pressupostos participatius, la present edició comptarà com a novetat amb la instal·lació d’una Taula de Propostes els dissabtes pel matí, coincidint amb el mercat, dels dies 5, 12 i 26 d’abril, on totes les persones que ho desitgen podran dipositar les seues propostes d’inversions. També tindran la possibilitat de fer-ho a les cinc urnes de propostes ubicades a diferents punts (edifici de l’Ajuntament, Llar del Jubilat, Casa de Cultura, Poliesportiu i Centre de Salut), o enviant-les a l’adreça de correu electrònic [email protected], fins el 27 d’abril.

De totes les propostes presentades, els serveis municipals faran una valoració i l’Assemblea ciutadana seleccionarà el conjunt de projectes que es sotmetran a votació pública.