Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna estalviarà un 34,37 per cent anual en les despeses de fotocòpies en blanc i negre i color, i en el manteniment dels equips dels edificis i instal·lacions municipals. Este estalvi continua la línia d’optimització dels recursos i racionalització de les despeses del govern municipal.

L’Ajuntament de Tavernes estava pagant mensualment 1.915 euros en concepte de fotocòpies i manteniment de les fotocopiadores de tots els edificis municipals, com ara l’ajuntament mateix, el Braç Treballador, la Casa de la Cultura, oficines del pavelló cobert, etc.

Amb la revisió dels contractes i la renovació de maquinària, el cost mensual que paga des d’ara mateix l’Ajuntament per este concepte és de 1.252 euros al mes, la qual cosa suposa un estalvi mensual de 658 euros, és a dir, 7.896 euros d’estalvi anual.

El regidor de Modernització i Informàtica, Josep Llàcer, ha afirmat que “la nostra prioritat és fer una gestió eficient i responsable; este és el nostre compromís amb la ciutadania. Per això seguim treballant en la racionalització de despeses i optimitzant recursos. Amb estes accions estalviem un 34% de despesa en fotocòpies i manteniment dels equips, alhora que els renovem, modernitzem i n’adquirim de nous. Tot això, sens dubte, millorarà el treball diari en el diferents departaments de l’Ajuntament, així com el servei i l’atenció als nostres veïns”.

Cal destacar també l’adquisició d’un escàner per al Jutjat de Pau, que evita doblegar les pàgines dels llibres antics, amb el consegüent perill que això suposa per als exemplars.