Bota al contingut principal

Este divendres 11 d’abril La Tasca acull el concert de Mafé i Fosa Séptika, dins de les activitats del circuit de música del Calaix Jove de la Safor, organitzat per la Regidoria de Joventut de Tavernes de la Valldigna. Hip hop i pop rock de la Safor amb accés gratuït.

En el circuit de música Calaix Jove de la Safor 2014 participen grups i solistes de qualsevol modalitat musical, amb preferència pels grups en què almenys algun dels membres estiga empadronat en un dels municipis organitzadors, i han de poder fer un concert d’una durada mínima de 40 minuts.

La Tasca de Tavernes de la Valldigna acull el concert de Mafé, acompanyat per Andrés Jhato i Dj Blow, que oferiran una dosi de hip hop complementada pel grup pop rock Fosa Séptika este divendres 11 d’abril, a partir de les dotze de la nit.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha manifestat que “per primera vegada Tavernes acull un concert del circuit de música del Calaix Jove de la Safor, fruit del conveni firmat amb la Mancomunitat de la Safor. Anime tots els jóvens a acudir, gaudir de la bona música i fer costat als grups jóvens de la nostra comarca. Estes iniciatives contribueixen a consolidar l’oferta musical comarcal, alhora que mostren les últimes tendències culturals de la Safor”.

El Calaix Jove de la Safor està integrat pels departaments de Joventut d’Almoines, Alqueria de la Comtessa, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Consell de Joves de Gandia, la Font d’En Carròs, Oliva, Palma de Gandia, Real de Gandia, Rafelcofer, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna i Xeraco.