Bota al contingut principal

Un any més, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha organitzat la tradicional eixida de senderisme que permet als participants gaudir de l’entorn natural de la Valldigna, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes, del Grup Muntanya Valldigna, Creu Roja i Protecció Civil i Policia Local.

Dissabte dia 12 d’abril tenia lloc la tradicional eixida de senderisme que cada any organitza la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes. Ales 9:30 hores tots els participants congregats en la plaça del pavelló esportiu municipal iniciaren la marxa. Des d’allí, els senderistes anaren pel passeig Colon cap a la zona dels Sequers, camí la Dula i al mirador, parada per esmorzar.

Després d’esmorzar, els participants agafaren la senda del Massalari, Racó de Joana cap al dipòsit de l’aigua per a buscar la senda travessera de Favara, Racó Xiprers/Alberola i tornada a la ciutat cap a les 13 hores. Els menors de 9 anys havien d’anar acompanyats per un adult. Cal recordar que tots els participants reberen un detall i la participació era oberta a tots els veïns.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha destacat que “esta activitat té com a principal objectiu que els més menuts coneguen la nostra vall, les muntanyes del voltant i comprenguen l’entorn on vivim i la importància de voler i respectar el patrimoni geogràfic, el nostre ecosistema. Una de les millors maneres de conscienciar-nos de la seua importància és integrar-nos en dels boscs, parcs, brolladors, sendes i, alhora que practiquem esport, ensenyem els nostres fills a estimar la Valldigna”.