Bota al contingut principal

La brigada municipal de l’Ajuntament de Tavernes està realitzant les faenes d’adequació dels punts d’afluència turística del terme municipal que reben en les festes de Pasqua gran afluència de visitants i turistes, de manera que, després de la temporada hivernal, estiguen preparats per a rebre totes les persones que els utilitzaran.

Així, en la primera fase, els operaris ja estan acabant nombroses faenes de manteniment i condicionament de la platja, on han realitzat una poda de les palmeres de tot el nucli urbà i de les vies d’accés, adequant jardins i zones d’aparcament, a més de col·locar passarel·les i papereres en els diferents punts d’accés a la platja. L’arena ja l’han aplanada i netejada els treballadors de l’agrària i s’han netejat tots els perímetres dels edificis, s’ha pintat el pont de la bassa de l’avinguda de la Marina i s’han reparat els rentapeus i adequat les instal·lacions esportives de la zona de la Goleta, així com les rotondes d’accés a la costa.

El regidor de Manteniment d’Infraestructures Agràries i Urbanes, Josep Llàcer, ha expressat “el meu agraïment a la magnífica faena que estan realitzant els operaris municipals. Estes festes de Pasqua, els veïns de Tavernes i els molts turistes que esperem que ens visiten podran tindre a punt tots els serveis i punts turístics de la nostra ciutat. Confiem que es valore el treball que estem fent i tot aquell que ens visite s’enduga una bona impressió de Tavernes”.

En un segona fase, l’Ajuntament de Tavernes està adequant altres punts d’accés públic, com ara la zona de la torre de guaita, el Clot de la Font i la zona de Sant Llorenç, que habitualment en les dates de Pasqua reben la visita de nombrosos veïns que aprofiten eixos llocs per a menjar-se la mona.