Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, des de la Regidoria de Foment Local, està preparant un taller gratuït dirigit a empresaris i comerciants de la localitat, on s’ensenyarà a crear i mantenir una pàgina d’empresa en Facebook, una fan page.

El taller es durà a terme els dies 5, 6 i 7 de maig, de 15 hores a 17 hores en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, i està organitzat per la Regidoria de Foment Local amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tavernes.

Les places són limitades i es poden demanar directament en les oficines del Braç Treballador, al carrer Calvari número 87, telefonant al número 962 823 660 o en el correu [email protected].

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha indicat que “seguim treballant conjuntament amb l’Associació de Comerciants de Tavernes, realitzant activitats que fomenten el nostre comerç local i l’economia. Les noves tecnologies i les xarxes socials són un recurs fonamental i un mitjà cada vegada més important en el dia a dia dels negocis. Conéixer bé estes tecnologies contribueix a millorar la seua competitivitat i atenció al client. És per això que l’Ajuntament de Tavernes està compromés a dotar de les ferramentes formatives adequades el teixit comercial i empresarial de la nostra ciutat”.

Per a fer el taller és recomanable acudir amb ordinador portàtil amb connexió Wi-Fi, i tindre ja obert un compte de perfil personal en Facebook. En l’aula els participants podran seguir tot el taller de creació i manteniment d’una pàgina d’empresa en Facebook en una pantalla de gran format.