Bota al contingut principal

El concurs de curts Imagina’t que cada any es convoca a la Font, va camí de convertir-se en el més reconegut de les Comarques Centrals. Mostra d’això és la creixent qualitat dels curts que es presenten en cada edició. El certamen, organitzat per la regidoria de Joventut en col·laboració amb la regidoria de Promoció del Valencià, celebra aquest estiu el seu setè lliurament i repartirà premis del jurat, del públic i a la millor interpretació, a més dels de joventut crítica, millors efectes especials i promoció local.

En paraules del regidor de Joventut i portaveu de l’ajuntament de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, “més que un premi és un reconeixement a l’esforç. Aquestes edicions anteriors han tingut molta acollida per part del públic i esperem repetir en participació. Veiem possible convertir-lo en el concurs audiovisual més destacat de les Comarques Centrals, més encara amb la desaparició de l’Inquiet (Picassent). De fet, aquestes últimes edicions, hem albergat participants de poblacions veïnes que també han rebut algun premi en alguna de les modalitats de guardons que repartim”.

El principal objectiu d’aquest concurs és, a més d’animar que els participants s’ho passen bé, propiciar l’oportunitat de realitzar crítica social i dinamitzar la població. Tot això explicat a través d’històries senzilles del dia a dia de no més de 8 minuts de durada.

La Mostreta de l’Imagina’t tindrà lloc el 14 d’agost, com a colofó ​​de la Setmana de la Joventut, la qual ofereix activitats diverses enfocades principalment al públic més jove.