Anar directament a les notícies

Més de 100 aportacions amb propostes per als pressupostos participatius de Pedreguer

Publicat el en Governs amb Compromís

Un total de 102 butlletes amb propostes han estat dipositades pels veïns i veïnes de Pedreguer a les cinc urnes que l’Ajuntament ha habilitat durant el mes d’abril a diferents edificis públics i a la Taula de participació del mercat. Al centenar de butlletes cal afegir 32 correus i missatges electrònics amb propostes ciutadanes per a millorar el poble.

En esta tercera edició del programa municipal de pressupostos participatius s’ha volgut donar major repercussió pública a la iniciativa, així com també fer més senzilla l’aportació de propostes, acostant el procés a la gent mitjançant una nova web, taula informativa i urnes per a dipositar les butlletes. Les xifres d’implicació assolides en esta primera etapa d’arreplegada de propostes, superiors a les dels anys precedents, evidencien que l’esforç de l’equip de govern ha estat ben acollida pels ciutadans.

A partir d’ara, els pressupostos participatius tenen per davant la celebració d’una assemblea per valorar i seleccionar les propostes plantejades abans de sotmetre-les, després de l’estiu, a votació pública per triar-ne les prioritàries.