Bota al contingut principal

Un total de 102 butlletes amb propostes han estat dipositades pels veïns i veïnes de Pedreguer a les cinc urnes que l’Ajuntament ha habilitat durant el mes d’abril a diferents edificis públics i a la Taula de participació del mercat. Al centenar de butlletes cal afegir 32 correus i missatges electrònics amb propostes ciutadanes per a millorar el poble.

En esta tercera edició del programa municipal de pressupostos participatius s’ha volgut donar major repercussió pública a la iniciativa, així com també fer més senzilla l’aportació de propostes, acostant el procés a la gent mitjançant una nova web, taula informativa i urnes per a dipositar les butlletes. Les xifres d’implicació assolides en esta primera etapa d’arreplegada de propostes, superiors a les dels anys precedents, evidencien que l’esforç de l’equip de govern ha estat ben acollida pels ciutadans.

A partir d’ara, els pressupostos participatius tenen per davant la celebració d’una assemblea per valorar i seleccionar les propostes plantejades abans de sotmetre-les, després de l’estiu, a votació pública per triar-ne les prioritàries.