Bota al contingut principal

Continuant amb les diferents accions de la Regidoria de Foment Local en l’àmbit del foment de l’emprenedoria, l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, ha firmat el conveni de creació de la Càtedra d’Innovació Campus de Gandia.

Els signants del conveni, d’esquerra a dreta, han sigut el director del Campus de Gandia, José Pastor Gimeno, l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, Luis Pistoni Durán, d’ODEC SA, Benito Oriuhuel Iranzo, de Productos Citrosol SA, l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora Mas, el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell Tatay, José Antonio Fayos Ibáñez, d’Instalaciones Telefónicas Digitel SL, el tinent d’alcalde d’Oliva, David González Martínez, Alfonso Romero, de Juan y Juan SL, i José Millet Roig, director delegat d’emprenedoria i ocupació de la UPV.

El conveni estableix el marc de col·laboració d’activitats d’interés general. La finalitat de la Càtedra d’Innovació Campus de Gandia serà el foment de la innovació de les empreses, l’estímul i l’acceleració de l’actitud emprenedora dels nostres jóvens en sectors innovadors, a més del foment de la cultura de la innovació i de la creativitat dels jóvens preuniversitaris, tot això dins dels marcs específics i finalitats de la Universitat.

El desenvolupament de les activitats serà a càrrec de l’Escola Politècnica Superior de Gandia, alhora que, en funció dels projectes concrets realitzats per la Càtedra, hi podran col·laborar altres centres, departaments i instituts. Un públic nombrós ha estat present en l’acte de la firma, entre ells el regidor de Foment Local, Josep Llàcer.