Bota al contingut principal

El col•lectiu de Compromis de Tavernes de la Valldigna celebra que s’han recepcionat les obres de la “Replaceta del Tio Julio” en el Carrer Calvari.

Les obres responen a una demanda dels veïns del barri per que la replaceta necessitava de reformes de feia molt de temps, i fins ara, les demandes dels veïns no s’havien atés.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, de Compromís Tavernes, davant l’acabament del projecte ha manifestat “sentir-se molt content per haver pogut satisfer una reivindicació de la barriada, llargament demandada. És un goig vore millorada la plaça i convertida en l’espai de reunió dels veïns i veïnes, i en zona d’esbargiment dels més menuts gràcies a l’equipament de la zona de jocs”.

Per al col•lectiu de Compromís de Tavernes la remodelació de la “Replaceta del Tio Julio” és un projecte de gran importància per al poble de Tavernes per que la plaça té una gran importància neuràlgica en la zona del Barri del Calvari, ja que és un espai de congregació veïnal i d’esplai, tant per als més menuts com per a la gent major.

Compromís de Tavernes està sempre al costat dels veïns i de la gent del poble, és per això que sempre treballarem en favor de les demandes veïnals i de la necessitat dels nostres cociutadans i aquesta n’és una prova.

Esta placeta necessitava des de fa anys una actuació urgent. Les obres han demolit les casetes i quioscs antics, que estaven en un estat de construcció pèsim i n’han construït de nous amb una reordenació diferent, al temps que han modernitzat l’espai amb una millora general dels acabats quant a materials i elements de mobiliari urbà.

El projecte també ha millorat els accessos a la plaça i als voltants gràcies a la construcció de noves escales a la cara nord del Carrer Calvari. També s’ha reposat el paviment de la zona de jocs i s’ha repavimentat el sòl de la placeta i l’entorn, s’ha pintat tota la replaceta i s’ha dotat amb nou mobiliari urbà com banquets i aparells gimnàstics per als més majors.

El projecte ha estat executat per l’empresa local “Construcciones Felfrell SL” amb una inversió de 87.213,20 euros, IVA no inclòs, procedents del programa PPOS 2013 de Diputació.
La inaguració oficial de la “Replaceta del Tio Julio” està prevista el pròxim dimecres 25, des del col•lectiu de Compromís Tavernes de la Valldigna animem als veïns del barri i a tot el poble en general, a participar i gaudir de la inaguració.