Bota al contingut principal

El ple de Tavernes de la Valldigna, a proposta de la regidora de Contractació, Llum Sansaloni, de Compromís, va aprovar per unanimitat en la passada sessió de juny un conveni amb l’Agència Valenciana de Turisme mitjançant el qual es compromet a dur a cap tasques de manteniment en les infraestructures turístiques de la platja.

El conveni firmat té una durada entre l’1 de març i el 15 d’octubre i l’Agencia Valenciana de Turisme ’abonarà 6.000 euros per les tasques efectuades des de l’Ajuntament.

La regidora de Compromís explicava en el ple que l’Agencia Valenciana de Turisme ha estat dotant els darrers anys les dues platges, la de Tavernes i la Goleta, “amb elements higiènics com els rentapeus amb aigua tractada de mar, estacions de bombament, les passarel•les i elements de caràcter lúdic i esportiu en l’arena, que són usats per la pràctica de volei i futbol platja, sense oblidar el conjunt de jocs infantils”.

Llum Sansaloni indicava, amb la firma del conveni, l’Ajuntament de Tavernes s’obliga a efectuar les tasques d’instal•lació i retirada tots els anys dels elements i procedir al manteniment i reparació a canvi d’una compensació econòmica.

La compensació, segons confirmava la regidora de Compromís, ha anant rebaixant-se any rere de la quantia del conveni, cosa que suposa una major despesa municipal en estes instal•lacions que ha d’assumir l’Ajuntament. Les tasques de instal•lació i desinstal•lació, així com tots els treballs de manteniment i reparació d’estos elements els efectuen els operaris de la brigada municipal.