Bota al contingut principal

Llum Sansaloni, regidora de Compromís i responsable de Contractació Municipal, ha confirmat que l’Ajuntament en col•laboració amb Hidraqua i CTL està duent a cap des de fa dies un pla de tractament i control de plagues en les vies públiques de la ciutat i platja, especialmente contra panderoles.

La regidora de Compromís ha explicat que el pla “és un reforç a les actuacions habituals programades per l’Ajuntament. Hidraqua està procedint a la neteja d’imbornals mentre CTL després s’encarrega del tractament i del control de les plagues”.

La regidora ha explicat que “l’Ajuntament reforça el pla d’actuacions que té programat al llarg de l’any i ho fa com a mesura de prevenció. Estem en una greu sequera, amb absència total de pluja i tot això coincideix amb una època de proliferació d’insectes. D’ací que hem decidit el reforç del pla habitual d’actuacions”. La regidora ha pregat als ciutadans i ciutadanes que col•laboren i, qualsevol anomalia que detecten en la via pública, la posen en coneixement del serveis tècnics municipals.

L’Ajuntament de Tavernes du a cap des de fa dies una campanya de control de les plagues en les vies públiques del casc urbà de la platja, especialment contra les panderoles. La campanya es realitza de manera conjunta i amb la col•laboració d’Hidraqua, com a empresa concessionària de l’aigua potable i de CTL, la contractista municipal de la lluita contra les plagues,

Les tasques de control i neteja s’estan duen a cap en les vies públiques atés que l’Ajuntament no pot actuar en l’interior dels domicilis particulars.