Bota al contingut principal

El regidor responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, de Compromís, ha informat de diverses actuacions dutes a cap pels agents de la Policia Local dins dels serveis de vigilància urbana i de la prevenció de delictes contra la salut pública i la seguretat vial.

El regidor ha informat de les darrers actuacions de la Policia Local vallera cas de la matinada del dia 18, quan va haver d’intervindre en una baralla entre treballadors del circ instal•lat a l’Avinguda de Marjaletes. Els forts sorolls provinents del circ van alertar als agents, que van intervindre per atallar la baralla i posar pau entre els treballadors del circ.

Sansaloni ha indicat que igualment i dins dels controls en la platja es va procedir a identificar el conductor d’un vehicle, model Mazda3, en observar-li una conducció estranya i temerària. El conductor presentava dificultats en dur a cap les accions i es podia notar forta olor a alcohol. En practicar-li la prova d’alcoholèmia va donar un percentatge d’1’05 d’alcohol en sang, per la qual cosa se li va demanar la documentació i es va immobilitzar el vehicle.

El conductor, que respon a les inicials S.P.S, va al•legar inicialment als agents que no duia el carnet de conduir. Els informes de la Guardia Civil indicaven que el té retirat fins l’any 2019 per varies alcoholèmies positives instruïdes per lo penal fins el 2019. Ha estat denunciat per delicte contra la seguretat vial i trencament de condemna.

També en un altre control policial preventiu en l’Avinguda de Marjaletes es procedia a identificar a V.B.R. veí de Tavernes, conductor d’un vehicle a l’interior del qual hi havia dos grams de marihuana. S’ha procedit a incoar la corresponent denuncia davant Delegació de Govern.